OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2879619
Menu
2879620
Main Description
2919610
Αποτέλεσμα εικόνας για important iconΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: "Οι παρακάτω μαρτυρίες είναι εντελώς προσωπικές και τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αποτρέψουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα’’.
Vertical Image Area
2919611
Ευαγγελία Μ.
Παγκράτι
Θα ήθελα να σας διηγηθώ χωρίς να σας κουράσω την δική μου ιστορία. Όταν πριν 19 χρόνια γέννησα το πρώτο μου παιδί, άρχισα μετά από λίγο καιρό να έχω ενοχλήσεις στα χέρια συγκεκριμένα στους καρπούς. Πήγα σε γιατρούς, έκανα εξετάσεις. Το πόρισμα ήταν Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα. Άρχισα λοιπόν να κάνω ότι μου έλεγαν οι γιατροί δηλ. έβαζα κρέμες που έλεγαν, έκανα ενέσεις με ένζυμα, τα έβαζα μια σε ζεστό νερό και μια σε κρύο με εντριβές που μου είχαν πει, σταμάτησα να κάνω δουλεές, που δεν έπρεπε, έτσι ώστε να μην επιβαρύνω τα χέρια μου και επιδεινώνω το πρόβλημα. Τα χέρια μου δεν έβρισκαν γιατρειά πουθενά! Κάθε βράδυ ξύπναγα από πόνους και πρήξιμο στα χέρια! Οδηγούσα το μηχανάκι μου και σταματούσα κάθε λίγο και λιγάκι να τινάξω τα χέρια μου να ξεμουδιάσουν και δεν τα κατάφερνα πάντα. Πολλές φορές οδηγούσα με μουδιασμένα χέρια. Δεν ήταν έξυπνο αυτό εκ μέρους μου! Η συμβουλή του γιατρού την τελευταία φορά που πήγα ήταν: Κάνουμε χειρουργείο όταν φτάσεις στο σημείο να σου πέφτουν αντικείμενα απο τα χέρια!!! Απελπίστηκα!!!  
Άρχισα να στρέφω το βλέμμα μου στην κάνναβη μέχρι που βρέθηκα να χαζεύω στο site της kannaway και συγκεκριμένα στην κρέμα SALVE! Η αλήθεια είναι πως δεν πίστεψα ότι μπορεί να βρω γιατρειά. Αυτό που με γοήτευσε είναι η φιλοσοφία BiBong! Έτσι λοιπόν είπα να δοκιμάσω κάτι ακόμα αφού είχα την δυνατότητα μόνο με 4,33 ευρώ σε μια ελάχιστη ποσότητα των 4 ml να δω, αν και κατά πόσο μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Πήρα 2 βαζάκια των 4 ml και ξεκίνησα την χρήση κάθε μέρα από 2-3 φορές επάληψη από τους καρπούς μέχρι τον αγκώνα. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν! Σταδιακά άρχισε να πέφτει η ένταση. Μούδιαζαν δηλαδή αλλά η διάρκεια χρονικά ήταν μικρότερη. Μέσα σε μιάμιση εβδομάδα τα χέρια μου σταμάτησαν να μουδιάζουν. Άρχισα να κοιμάμαι σαν άνθρωπος. Δεν το πίστευα ότι αυτή η κρέμα μου εξαφάνισε το πρόβλημα! Δεν ξέρω αν θεράπευσε! Ξέρω ότι κοιμάμαι επιτέλους, ξέρω πως δεν πονάω, ξέρω πως δεν παίζει να πάω στο χειρουργείο, ξέρω πως θα συνεχίσω να την βάζω παρόλο που είναι λιγάκι ακριβή, ξέρω πως θα την χρησιμοποιήσω για καιρό ακόμα και μετά θα πάω να κάνω εξετάσεις πάλι να δω που βρίσκομαι. Επίσης θα ήθελα να πω, πως έχοντας πάρει 2 βαζάκια χρησιμοποίησε και η κόρη μου στο πρόσωπό της για τα σπυράκια της. Θα αναφέρω το πως εκφράστηκε η μικρή μου "Το βράδυ την βάζω το πρωί έχουν φύγει!" Φυσικά δεν θα κρύψω πως, αφού μου τελείωσαν οι 2 μικρές salve, δοκίμασα μια άλλη κρέμα. Δεν θα αναφέρω το όνομά της για ευνοήτους λόγους αλλά θα πω πως δεν μου έκανε τίποτα απολύτως. Κρίμα τα λεφτά που έδωσα! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Βασίλη! Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την δυνατότητα να την έχουμε και στην Ελλάδα !
 

 

Vertical Image Area
2919612

Γεωργία Ντινιάκου 

Ηθοποιός

Προσοχή Προσοχή.. Αυτή Την επιστολή Δεν πρέπει να την διαβάσουν οι πουριτανοί, οι στενόμυαλοι Και οι γενικώς αγύριστα κεφάλια, όπως λέει Και ο σοφός λαός. Εν αντιθέσει είναι μια επιστολή, ένα γράμμα βγαλμένο από Την ψυχή Μου, το οποίο πρέπει να διαβάσουν, άτομα πού υποφέρουν, πού νοιάζονται για Την ΥΓΕΊΑ, πάνω απ'όλα. Απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους, ανθρώπους ανοιχτομυαλους Πού αγαπούν ΤΗΝ γνώση Και φυσικά Είναι δεκτικοί ΝΑ μάθουν ό,τι θα Βοηθήσει Την αρρώστια Τους.

Εγώ, λοιπόν, υπέφερα από χρόνια αλλεργική ρινίτιδα Και νευρικές αϋπνίες, οι οποίες οφείλονται σε κατάθλιψη. Με λίγα λόγια πήγαινα για πολύποδα στην μύτη. Είχα ακούσει και φυσικά διάβασα για την ουσία αυτή ααι θέλησα να δοκιμάσω. Σάς πληροφορώ, φίλοι μου, και σας ορκίζομαι ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ μου πού ξαναβρήκα, ότι σε τρεις μέρες ένιωθα πολύ καλύτερα, σε 10 μέρες ήμουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ και 20 μέρες πλέον, έκανα αξονική εξέταση, και βγήκε ΚΑΘΑΡΗ εντελώς!!!! Σαν να μην είχα Ποτέ μου ρινίτιδα...προχωρημένης μορφής.

Όποιος διάβασε αυτό το βιογραφικό σημείωμα μου, όποιος πιστέψει έστω στα μισά πού λέω, δεν έχει παρά να προτιμήσει το προϊόν !!!! Κάτι πού Τελικά ΚΑΙ τρώγεται ώς πρωτεΐνη σε συγγεκριμένο προϊόν και γενικά τα προϊόντα αυτά πού επαναλαμβάνω ΤΡΏΓΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να σου κάνουν κακό. Προϊόν πού ήδη υπάρχει μέσα μας, στον οργανισμό μας, πού γεννιόμαστε με αυτό τελικά, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σε βλάψει.

Αυτά είχα να καταθέσω εγώ, επώνυμα εννοείται και σας ευχαριστώ για τον χρόνο Σας.

Χριστίνα Κ.

Κύπρος

Ονομάζομαι Χριστίνα Κ. όπου τον Ιούλιο του 2017 εισήχθηκα στα επείγοντα περιστατικά λόγω εμπύρετο, πλευρική συλλογή υγρού, ταχυπαλμίες, με δείκτη φλεγμονής CRP 326 και γενικότερα όπως χαρακτήρισαν οι γιατροί ο οργανισμός μου να είναι σε συναγερμό αφού όλοι οι δείκτες ήταν εκτός ορίων.

Μετά από επίμονες εξετάσεις όπως αξονικές, μαγνητικές τομογραφίες καθώς και άλλες ενδοσκοπικές εξετάσεις καθώς και παραμονή σε κλινικές και παρακολούθηση από ομάδα ιατρών η περίπτωση μου θεωρήθηκε αδιάγνωστη. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μου, περίπου 3 μήνες με διάφορα φάρμακα αντιβιοτικά και άλλα πολλά δεν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση.

Μετά από εισήγηση του συζύγου μου άρχισα να παίρνω  το CBD premium της Kannaway σε ποσότητα 40mg ημερησίως. Μετά από 2 βδομάδες ο δείκτης φλεγμονής υποχώρησε στα 69 και λίγο αργότερα να πλησιάζει τα φυσιολογικά επίπεδα, πέραν αυτού όλα τα συμπτώματα άρχισα να υποχωρούν και να επιστρέψω πίσω στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής μου.

 

Φωτεινή Τ.

Νέα Σμύρνη

Εδώ και πολλά χρόνια υποφέρω από τα πόδια μου. Το κότσι τα έχει παραμορφώσει αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που με απασχολούσε μιας κι ο πόνος ήταν πραγματικά αφόρητος. Όταν πονάς δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτα, η σκέψη σου είναι συνεχώς στον πόνο που βιώνεις και πώς αυτός θα περάσει. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλές κρέμες και αλοιφές χωρίς όμως κάποια από αυτές να μου προσφέρει σημαντική ανακούφιση. Η επέμβαση δεν ήταν επιλογή για μένα γιατί μένω μόνη μου και είμαι σε προχωρημένη ηλικία.

Εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μου μία κρέμα Salve σε μικρή συσκευασία. Μάλιστα την είχα στην τσάντα μου για 2 περίπου εβδομάδες χωρίς να τη χρησιμοποιήσω. Όταν τελικά τη δοκίμασα έπαθα πραγματικά σοκ. Μέσα σε 2 λεπτά ΔΕΝ πονούσα. Απλά. Και αυτό ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε. Δεν χρειάζεται καν να βάλω τη λέξη Θαυματουργή σε εισαγωγικά γιατί για μένα είναι όντως.

 

Vertical Image Area
2919613

Παντελής Φωτίου

Συνεργάτης Kannaway, Αθήνα

Η καταγραφή έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2018, σε meeting συνεργατών μέσω internet

Αντώνης Ζαμπετάκης

Συνεργάτης Kannaway, Κρανίδι

Η καταγραφή έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2018, σε meeting συνεργατών μέσω internet.

Άρης Κουτρής

Συνεργάτης Kannaway, Θεσσαλονίκη

Η καταγραφή έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2018, σε meeting συνεργατών μέσω internet.

Vertical Image Area
2919614

Φλωρεντία Νικολέτου

Κρανίδι

Η καταγραφή έγινε σε εκδήλωση της Kannaway στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2018.

Footer
2879630